RechercheLivres (aka DieBuchSuche) - le moteur de recherche pour tous les livres.
Nous recherchons dans plus de 100 boutiques pour votre meilleure offre - s’il vous plaît attendre…
- Expédier à Luxembourg (modifier À GBR, USA, FRA, BEL, BEL, DEU, CHE)
Créer un préréglage

Tous les livres de 1230000762359 - comparer chaque offre

Entrée de l’archive:
1230000762359 - Jack Elga: Plan de evadare - Livre

(?):

Plan de evadare (2015) (?)

Livraison à partir de : AllemagneNouveau livreeBook, livre électronique, livre numériqueproduit pour le téléchargement numérique
EAN:

1230000762359 (?)

, langue inconnue, Literatura Universala Romana, Literatura Universala Romana, Literatura Universala Romana, Nouveau, ebook, Téléchargement numérique
Adolfo Bioy Casares plan de evadare silvinei ocampo 27 ianuarie. 22 februarie. înca nu s-a terminat prima dupâ-amiaza pe aceste insule si am si vazut ceva atît de grav, Incit trebuie sa-ti cer ajutor, fara oco-lisuri, fara nici o delicatete. Voi încerca sa ma explic ordonat. Acesta este primul paragraf al primei scrisori a nepotului meu, locotenentul de marina Enrique Nevers. Dintre prieteni si rude, se va gasi cine sa spuna ca nemai-pomenitele si uluitoarele lui aventuri par sa explice acel ton de alarma, dar ca ei, intimii" stiu ca adevarata explicatie o da caracterul lui timid. Gasesc în acel paragraf proportia de adevar si greseala pe care o pot avea cele mai bune profetii; afara de asta, nu cred ca e drept sa-1 definesc pe Nevers ca las. E adevarat ca el însusi a recunoscut ca era un erou cu totul nepo-trivit pentru catastrofele care i s-au întîm-plat. Nu trebuie sa uitam care erau ade-varatele sale preocupari; si nici ceea ce era extraordinar în acele catastrofe. Din ziua în care am plecat din Saint-Martin pîna azi, m-am gîndit necontenit, ca în delir, la Irene, spune Nevers, cu obis-nuita lui lipsa de pudoare, si continua: M-am gîndit de asemenea la prieteni, la noptile de causerie în vreo cafenea de pe Rue Vauban, printre oglinzi întunecate, la hotarul iluzoriu al metafizicii. Ma gîndesc la viata pe care am lasat-o si nu stiu pe cine sa urasc mai mult, pe Pierre sau pe mine însumi.
Plus…
Catégorie: Fiction & Literature
Mots-clés: Plan de evadare Jack Elga Action & Adventure Fiction & Literature 1230000762359
Données de 30-11-2015 22:41h

1230000762359

Trouver tous les livres disponibles pour votre numéro d’ISBN 1230000762359 comparer les prix rapidement et facilement et commandez immédiatement.

Disponibles livres rares, de livres d’occasion et de livres de seconde main du titre "Plan de evadare" De Jack Elga sont complètement répertoriés.

mindestnettolohntabelle 2015 basler adressbuch